torsdag 1 november 2007

Schenström

Statssekreterare Ulrika Schenström meddelade i natt att hon lämnar sin tjänst som en följd av den diskussion som uppkommit kring henne. Jag tänker inte recensera vare sig krogkvällen eller hennes beslut men bara konstatera att jag tycker det är trist. En kompetent person får lämna och medias allt mer närgångna journalistik borde väcka frågor.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja så här lät det ju inte när det var riktat mot S och Danielsson. Då gjorde de kretsar du tillhör allt för att underblåsa en hysterisk hetsjakt.
Att Danielsson lämnade sin tjänst var bra, det blev ohållbart. Samma sak gäller med denna fröken.

Ni politiker inser inte att folks förtroende för staten och dess representanter i stort, minskar för var dag som går. Och det är ni själva och ert omdömmeslösa sätt att agera som skapar detta misstroende.

Vad ska man rösta på när varken de röda eller de borgerliga håller måttet...?

Tomas Tobé sa...

Jag har varken kommenterat händelsen i sak eller hennes beslut. Bara konstaterat att det är tråkigt. Att jämföra Schenström med Danielsson är som att jämföra äpplen med päron. Hur många svenskar har drabbades negativt av denna händelse jämfört med Danielssons agerande? Däremot har den personhets som både Schenström och Danielsson utsatts för liknande drag.