torsdag 27 november 2008

Alliansens Vänner

Nedan gör jag lite reklam för ett välkommet initiativ som jag fick på mailen i veckan:

Sympatiserar du också med Allians för Sverige? Vill du att regeringen ska få förnyat förtroende i valet 2010? Gå in på www.alliansensvanner.se och läs om ett nytt nätverk skapat av människor utanför den aktiva politiken. Webbsidan har några snälla alliansvänner snickrat ihop nattetid liksom vi andra jobbat/jobbar ideellt med att skapa Alliansens Vänner eftersom vårt mål är att Alliansen ska få förnyat förtroende 2010. Det är viktigt – för Sverige. Vår tro och förhoppning är att vi ska få in pengar som kan bidra till att skapa en positiv opinion kring Alliansens arbete, bland annat genom att utveckla webbsidan till en effektiv kanal för samtal och opinionsbildning som når ut till hela Sverige.

Vad kan DU göra för att Alliansens ska vara kvar?
Miniminivå: Gå in på www.alliansensvanner.se och registrera dig som alliansvän och visa ditt stöd.

Nivå 2: Sprid detta budskap och se till att så många alliansvänner som möjligt registrerar sig.

Nivå 3: Skänk en slant för att vi ska kunna utöka opinionsbildningen – sätt in den på bankgiro 350-1798 eller gå in och läs mer på webbsidan.

Nivå 4: Skriv en kort text om varför du gillar Alliansen eller vilken förändring/vallöfte som Alliansregeringen gjort som du gillar. Skriv namn, eventuellt yrke, vilken stad du bor i och bifoga ett foto och maila till: kontakt@alliansensvanner.se så lägger vi ut den på vår webbsida så småningom

Nivå 5: Kontakta nätverket och tala om att du vill engagera dig ännu mera genom att maila: kontakt@alliansensvanner.se

Nivå 6: Skänk en stor slant – sätt in den på bankgiro 350-1798 eller skänk produkter och gå så fall in och läs mer på webbsidan.

Nivå 7: Allt ovan!

Ett jättestort TACK för att DU hjälper till att stärka Allians för Sverige och att DU hjälper till att se till att de vinner 2010!

Du kan också läsa om Alliansens Vänner på SvD idag http://blogg.svd.se/pj?id=10521

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Tomas, jag har redan anmält mig som vän i nätverket och också erbjudit min kompetens. I dagens blogginlägg tar jag upp ett litet annorlunda perspektiv på varför just jag tycker att det är en fantastisk möjlighet att påverka sin egen och sin familjs och därmed samhällets framtid.
http://ortendahl.blogspot.com
Lycka till i politiken även framöver. Du gör ett bra jobb!
Kram Christina Linnea